Atriviate

Atriviate 1.0.37

Online Triviant voor BlackBerry 10

Atriviate (eerder bekend als Triviados) is een quizspel dat erg lijkt op het populaire Trivial Pursuit.

Lees de volledige beschrijving

Gemiddeld
6

Atriviate (eerder bekend als Triviados) is een quizspel dat erg lijkt op het populaire Trivial Pursuit.

Hoe speel je Atriviate?


De downloadlink verwijst naar BlackBerry World.Voors

  • Leuk om te spelen

  • Makkelijk om een tegenstander te vinden

  • Uitdagende vragen

  • ChatmogelijkheidTegens

  • Alleen online

  • Presentatie kan beter\n

In Atriviate vul je je rondje met gekleurde stukjes. Die verzamel je door met de dobbelsteen te rollen en vragen te beantwoorden. Beantwoord je een vraag goed, dan mag je doorspelen.

De vragen zijn onderverdeeld in verschillende categorieën (sport, aardrijkskunde, tv, literatuur, kunst, etc.) die elk een andere kleur hebben. Gekleurde stukjes verdien je alleen als je op het hoofdvak van een bepaalde kleur belandt.

Atriviate speel je met zijn tweeën. Je speelt bijvoorbeeld tegen een Facebookvriend, voert het mailadres van een andere speler in of laat het spel een willekeurige tegenstander voor je uitzoeken. Vervolgens speel je om beurten en krijg je een melding als het jouw beurt is. Als je dat wil, dan kun je ook chatten met je tegenstander.

Wachten duurt lang

Atriviate is leuk om te spelen, maar het is frustrerend als je lang op je tegenstander moet wachten. Een mogelijkheid om in je eentje te spelen of samen op één telefoon te spelen zou een aanwinst zijn.

Karige presentatie

Het ontwerp van Atriviate is fel en kleurrijk en doet erg denken aan dat van het originele Trivial Pursuit. Helaas laat de uitvoering te wensen over. Zo pasten sommige vragen niet op het scherm, kregen we vaak een server error en waren er zelfs vragen met het verkeerde antwoord!

Hopelijk worden deze problemen in toekomstige versies opgelost.

Onze mening

De presentatie van Atriviate is nog een beetje ruw, maar als je fan bent van Trivial Pursuit kan je je zeker vermaken met dit spel.

Meeste downloads Bordspellen voor blackberry

Meer
Atriviate

Download

Atriviate 1.0.37

Beoordelingen about Atriviate